Reviews


Hieronder laten ouders horen hoe ze mijn begeleiding ervaren hebben.

  • Wij hebben haar begeleiding als zeer positief ervaren. Haar nuchtere en directe benadering liet ons vrij snel zien hoe we onze dochter beter konden begeleiden. De spiegel die ze ons voor hield, liet zien waar wij ons iedere keer in mee lieten “slepen”. Door hier ons zelf in te herpakken zagen we verbeteringen op meerdere vlakken bij onze dochter. En wanneer we even dachten de draad kwijt te zijn was een app-je of belletje vaak weer voldoende om ons in te laten zien hoe we weer verder konden.
    Menigmaal denk ik in de omgang van onze dochter aan haar opmerkingen en zie ik in gedachte de duim omhoog 😉. De “poeh poeh nou nou”-uitspraak is voor ons als ouders vaak ook even een punt van herkenning naar elkaar, als zijnde we zitten op 1 lijn en we doen het goed.
    Frederique is nuchter en to the point in de omgang en zet je als ouders weer even met beide benen op de grond. 
  • Wij zijn als ouders in contact gekomen met Frederique omdat wij met onze handen in het haar zaten omdat het thuis en op school met onze dochter niet helemaal liep zoals verwacht. Ze luistert, stelt de juiste vragen en kan door haar ervaring al gauw tot de kern komen van de problemen. Ze is voor ons als ouders tijdens deze periode een dikke steun en toeverlaat geweest. We konden haar zelfs (ver!) na kantoortijd om advies vragen. Ze is recht door zee, en dat is voor ons helpend geweest om in de achtbaan van emoties steeds weer de focus te krijgen. Ze is in staat om anders te denken dan de reguliere paden. De sessies met Frederique hebben ons geholpen om als gezin weer op het juiste spoor te komen.
  • 𝘼𝙡𝙨 𝙚𝙚𝙣 𝙧𝙤𝙩𝙨 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙗𝙧𝙖𝙣𝙙𝙞𝙣𝙜 Frederique is met haar doortastende en vriendelijke persoonlijkheid precies wat ouders nodig hebben in een rumoerige tijd waarin ze als ouders aan zichzelf twijfelen. Wij bevelen haar van harte aan.
  • Met 3 gesprekken hielp Frederique mij toen ik helemaal vast was gelopen in mijn stage en opleiding. Door haar vragen kreeg ik door wat er mis ging.